class=
 
 
 
  Prezentare Gradinita  

   Gradinita "Alba ca Zapada" are sediul pe aleea Crinului nr. 1, in orasul Navodari, jud. Constanta..

   Istoricul

   Gradinita a fost infiintata in anul 2005 si a inregistrat o evolutie favorabila datorita plusului de confort, siguranta si atentie de care beneficiaza copiii aici. Obiectivul principal este acela de a forma si dezvolta personalitatea copilului din toate punctele de vedere si nu in ultimul rand de a asigura o pregatire cat mai buna a copilului pentru debutul scolar.

  Vestiare Gradinita Alba ca Zapada    Gradinita Alba ca Zapada
 
     

   Dotarea

   Cladirea gradinitei are cinci sali de grupa, o sala de mese, o sala de dormit, doua grupuri sanitare, izolator si un cabinet medical si de pshihologie-logopedie. Salile sunt dotate cu mobilier specific prescolarilor si deasemenea specific utilitatii fiecarei sali.
   Alte dotari: sistem de supraveghere video, televizoare, calculatoare, videoproiector, imprimante, sistem karaoke, conectare la internet, e.t.c.. Toate aceste dotari corespund standardelor si normelor europene. Gradinita dispune de spatiu de joaca in aer liber si este monitorizata permanent de o societate specializata de paza si protectie.

 
 Gradinita Alba ca Zapada   Dormitor Vestiare Gradinita Alba ca Zapada   Dormitor Vestiare Gradinita Alba ca Zapada   Vestiare Gradinita Alba ca Zapada
  Colectivul

   Colectivul se caracterizeaza printr-o mare capacitate de colaborare si comunicare constructiva, receptivitate la noutati, profesionalism, dinamism si o continua preocupare pentru autoperfectionare.

Orar:    Programul de functionare este intre orele 8.00 - 17.00 de luni pana vineri

 
  Galerie foto prezentare gradinita  
Galerie foto