class=
 
 
   
 
 
 

   Grădinița "Albă ca Zăpada" are sediul pe aleea Crinului nr. 1, în orașul Năvodari, jud. Constanța.
 

   Istoricul

   Grădinița a fost înființată in anul 2005 și a înregistrat o evoluție favorabilă datorită plusului de confort, siguranței și atenției de care beneficiază copii aici. Obiectivul principal este acela de a forma și dezvolta personalitatea copilului din toate punctele de vedere și nu în ultimul rând de a asigura o pregatire cât mai bună a copilului pentru debutul școlar.

     
 

   Dotarea

   Clădirea grădiniței are cinci săli de grupă spațioase, o sală de mese, o sală de sport, două grupuri sanitare pentru copii, izolator, cabinet medical. Holurile, casa scării și căile de evacuare sunt dimensionate corespunzator pentru a îndeplini cerințele normelor și standardelor în vigoare din normativul privind construcțiile de grădinițe. Sălile sunt dotate cu mobilier adecvat preșcolarilor și de asemenea specific utilității fiecarei săli.
   Toate dotările corespund standardelor și normelor europene. Grădinița dispune de spațiu de joacă în aer liber și este monitorizată permanent de o societate specializată in pază și protecție.

     
Cunoscunt fiind că anii educației timpurii sunt hotărâtori pentru achizițiile școlare ulterioare, programul educațional este conceput și se bazează pe aplicarea de metode moderne astfel încât procesul de învățare să devină simplu, prietenos și ușor de integrat pentru copii. În asigurarea primului pas către excelență, personalul nostru dedicat urmărește echiparea preșcolarilor cu un sistem flexibil de adaptare și dezvoltarea încrederii în sine și în capacitățile personale de învățare. În acord cu nevoile și etapele de dezvoltare cognitivă și emoțională sunt vizate în mod deosebit dezvoltarea limbajului, ascultarea activă, dezvoltarea motricității grosiere și rafinarea motricității fine, precum și dezvoltarea logicii matematice. De asemenea, oferim o varietate de activități extracurriculare, cum ar fi artele, muzica și sportul, pentru a-i ajuta pe copii să descopere și să-și dezvolte interesele și pasiunile. Dacă sunteți interesați să aflați mai multe informații, vom fi încântați să vă stăm la dispoziție după programarea vizitei la tel. 0770414030

Orar:    Programul de funcționare este între orele 8.00 - 17.00 de luni până vineri