La gradinita noastra se pot inscrie copii cu varste cuprinse intre 2 - 3 ani si 6 ani.

 
   Grupele sunt formate pe criteriul vârstei, fiecare grupa cuprinde un numar de 15 – 22 de copii repartizati la o educatoare; acest lucru permite educatoarei de la fiecare grupa sa urmareasca îndeaproape evolutia fiecarui copil, sa îi acorde acestuia timp si afectiune si nu în ultimul rând, sa întretina permanent legatura cu familia fiecarui copil în parte.
 
   Activitatea gradinitei se desfasoara pe doua nivele:

       nivelul I
- Grupa mica:             2 ani - 3 ani
- Grupa mijlocie:        4 ani – 5 ani
       nivelul II
- Grupa mare:             5 ani -6 ani

   
   Daca impresiile dumneavoastra, dupa lecturarea informatiilor referitoare la gradinita din acest website, sunt favorabile (ori daca aveti  intrebari suplimentare) si ati hotarat sa inscrieti copilul aici, tot ce aveti de facut este sa programati o vizita la noi pentru stabilirea detaliilor  referitoare la contractul de colaborare cu grdinita.
    Daca in urma discutiilor rezultatul este pozitiv si doriti inscrierea copilului trebuie sa stiti ca pentru aceasta se completeaza cererea de inscriere in anul scolar respectiv si se achita o taxa de inscriere in valoare de 200 lei, urmand ca in curs de o luna sa se achite taxa aferenta lunii septembrie in valoare de 585 lei. Aceasta taxa de inscriere reprezinta rezervarea locului in gradinita pentru maxim o luna de zile ( daca inscrierea se face pe parcursul anului scolar) sau 2 luni de zile (daca inscrierea se face perioada vacantei de vara) si este nerambursabila. In acest interval de timp trebuie de asemenea sa semnati contractul de colaborare cu gradinita in care sunt stipulate atat drepturile si obligatiile dumneavoastra fata de institutia noastra cat si ale institutiei fata de dumneavoastra. In momentul semnarii contractului se achita taxa de scolarizare lunara stabilita in functie de programul pentru care ati optat in contract. Taxa se va achita in avans cu o luna. De exemplu: pentru luna octombrie se va plati in septembrie. Pentru parintii ai caror copii au frecventat gradinita noastra in anul scolar precedent taxa de reinscriere este in valoare de 170 lei.
 
 
     Tarife lunare in functie de tipul programului pentru care ati optat: pentru anul scolar 2018 - 2019
 
     Program scurt:      8 - 13   585 lei/luna;

       Program prelungit:
 8 - 16 (include programul de masa in sistem katering care se achita separat in fiecare luna, pretul acestuia fiind stabilit lunar in functie de tariful firmei de katering, pentru luna in curs acesta este de 13 lei/zi (include si valoarea ambalajelor de unica folosinta) + programul de supraveghere cuprins intre orele 13 - 16 in valoare de 60 lei. Tarif total = program scurt + program de supraveghere (645 lei/luna) + costul mesei;

       Program prelungit:
8 - 17 (include programul de masa in sistem katering care se achita separat in fiecare luna, pretul acestuia fiind stabilit lunar in functie de tariful firmei de katering, pentru luna in curs acesta este de 13 lei/zi (include si valoarea ambalajelor de unica folosinta) + programul de supraveghere cuprins intre orele 13 - 17 in valoare de 60 lei. Tarif total = program scurt + program de supraveghere (645 lei/luna) + costul mesei;

      
Incepand cu anul scolar 2018 - 2019 oferim optional mic dejun in valoare de 6 lei pe zi.

 

 

   In taxa de scolarizare si taxa de inscriere/reinscriere sunt incluse:
 • rechizitele;
 • consumabilele;
 • evaluare psihologica;
 • materialele didactice corespunzatoare;
 • activitatile optionale: initiere limba engleza,
  initiere limba italiana, actorie si educatie fizica;
 • asistenta medicala.
 •       

       


        

   

   

           

  Acte necesare inscrierii:
   
  • Dosar cu sina ;
  • Cerere de inscriere;
  • Contract;
  • Copie certificat de nastere;
  • Copii acte de identitate parinti;
  • Formular tipizat eliberat de medicul de familie: anexa 1 - adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate sau anexa 2 - aviz epidemiologic pentru reintrare in colectivitate.